Dormitor - Legno.ro

Dormitor

Filters:
 • Vezi rapidAdaugati in comparator

  Pat dublu stejar, Dunaj: lățime pat – 180 x 200 cm

  Produsele din aceata categorie sunt realizate pe comanda. Termenul de livrare al acestora este intre 2 si 6 saptamani.Pat frumos din lemn de stejar cinstit. Patul este 100% solid cu o construcție foarte puternică și stabilă. Modelul de pat Danube oferă o impresie masivă și luxoasă, unde picioarele sunt din lemn masiv cu dimensiuni de până la 11 x 11 cm. Materialul în sine are o grosime de până la 2 cm, ceea ce face patul stabil. Patul dublu este disponibil în lățimi pentru saltele de 180 x 200. Montaj foarte simplu, care poate fi realizat și de amator. Patul este tratat cu ulei Woca ecologic (un producător danez de ulei). În plus, cheresteaua utilizată pentru producție este exclusiv din păduri regenerabile certificate FSC. Bonusul este gratuit un grătar solid din lemn, iar în cadru poate fi introdus grila lamerala. Design de pat frumos atemporal.
  4,161.08 lei 3,744.97 lei CUMPARA
  Reducere!
 • Matus, noptiera de molid

  Produsele din aceata categorie sunt realizate pe comanda. Termenul de livrare al acestora este intre 2 si 6 saptamani.Model masiv noptieră Matúš din lemn de stejar. Noptiera are un sertar cu închidere moale. Frumos lucru lucrat manual, în care lemnul este creat fisuri artificiale. Încercăm să realizăm o piesă de mobilier cu adevărat autentică. Noptiera este deja asamblată, poate fi combinată cu un pat din lemn de stejar. Uleiul danez Woca este utilizat pentru tratament.Lemnul de stejar este un material regal și mobilierul realizat din acest lemn are un caracter unic și este conceput pentru clienții pretențioși. Lemnul de stejar are caracterul său unic pentru cel mai bun tratament de suprafață este uleiul natural, care este ecologic și ecologic. Bucurați-vă de un somn sănătos perfect pe mobilierul din lemn natural. Tot lemnul de stejar este exclusiv din păduri regenerabile certificate FSC. Tratează-te cu mobilierul din lemn de stejar, care este conceput pentru generații întregi.
  630.63 lei 567.57 lei CUMPARA
  Reducere!
 • Matus, noptiera de stejar

  Produsele din aceata categorie sunt realizate pe comanda. Termenul de livrare al acestora este intre 2 si 6 saptamani.Model masiv noptieră Matúš din lemn de stejar. Noptiera are un sertar cu închidere moale. Frumos lucru lucrat manual, în care lemnul este creat fisuri artificiale. Încercăm să realizăm o piesă de mobilier cu adevărat autentică. Noptiera este deja asamblată, poate fi combinată cu un pat din lemn de stejar. Uleiul danez Woca este utilizat pentru tratament. Lemnul de stejar este un material regal și mobilierul realizat din acest lemn are un caracter unic și este conceput pentru clienții pretențioși. Lemnul de stejar are caracterul său unic pentru cel mai bun tratament de suprafață este uleiul natural, care este ecologic și ecologic. Bucurați-vă de un somn sănătos perfect pe mobilierul din lemn natural. Tot lemnul de stejar este exclusiv din păduri regenerabile certificate FSC. Tratează-te cu mobilierul din lemn de stejar, care este conceput pentru generații întregi.
  765.38 lei 688.84 lei CUMPARA
  Reducere!
 • Marina, noptiera de stejar

  Produsele din aceata categorie sunt realizate pe comanda. Termenul de livrare al acestora este intre 2 si 6 saptamani.Model de noptieră solidă din lemn de stejar. Noptiera are un spatiu deschis. Frumos lucru lucrat manual, pe care cu siguranță îl vei aprecia în dormitorul tău. Încercăm să realizăm o piesă de mobilier cu adevărat autentică. Noptiera este deja asamblată, poate fi combinată cu un pat din lemn de stejar. Uleiul danez Woca este utilizat pentru tratament.Lemnul de stejar este un material regal și mobilierul realizat din acest lemn are un caracter unic și este conceput pentru clienții pretențioși. Lemnul de stejar are caracterul său unic pentru cel mai bun tratament de suprafață este uleiul natural, care este ecologic și ecologic. Bucurați-vă de un somn sănătos perfect pe mobilierul din lemn natural. Tot lemnul de stejar este exclusiv din păduri regenerabile certificate FSC. Tratează-te cu mobilierul din lemn de stejar, care este conceput pentru generații întregi.
  921.69 lei 829.52 lei CUMPARA
  Reducere!
 • Laura, noptiera de stejar

  Produsele din aceata categorie sunt realizate pe comanda. Termenul de livrare al acestora este intre 2 si 6 saptamani.Model masiv noptieră Laura din lemn de stejar. Noptiera are un sertar cu închidere moale. Frumoasă lucrată manual, în care lemnul este crăpat creat artificial. Încercăm să realizăm o piesă de mobilier cu adevărat autentică. Noptiera este deja asamblată, poate fi combinată cu un pat din lemn de stejar. Uleiul danez Woca este utilizat pentru tratament.Lemnul de stejar este un material regal și mobilierul realizat din acest lemn are un caracter unic și este conceput pentru clienții pretențioși. Lemnul de stejar are caracterul său unic pentru cel mai bun tratament de suprafață este uleiul natural, care este ecologic și ecologic. Bucurați-vă de un somn sănătos perfect pe mobilierul din lemn natural. Tot lemnul de stejar este exclusiv din păduri regenerabile certificate FSC. Tratează-te cu mobilierul din lemn de stejar, care este conceput pentru generații întregi.
  765.38 lei 688.84 lei CUMPARA
  Reducere!
 • Marina, pat de stejar: lățimea patului – 180 x 200 cm

  Produsele din aceata categorie sunt realizate pe comanda. Termenul de livrare al acestora este intre 2 si 6 saptamani.Pat frumos din lemn din lemn de stejar cinstit. Patul este 100% solid cu o construcție foarte puternică și stabilă. Modelul de pat Marina oferă o impresie aerisită. Materialul în sine are o grosime de până la 2 cm, ceea ce face patul stabil. Patul dublu este disponibil în lățimi pentru saltele de 180 x 200 cm. Montaj foarte simplu, care poate fi realizat și de amator. Patul este tratat cu ulei Woca ecologic (producător danez de ulei). În plus, cheresteaua utilizată pentru producție este exclusiv din păduri regenerabile certificate FSC. Bonusul este gratuit un grătar solid din lemn. Design de pat frumos atemporal.
  3,762.22 lei 3,386.00 lei CUMPARA
  Reducere!
 • Marina, pat de stejar: lățimea patului – 160 x 200 cm

  Produsele din aceata categorie sunt realizate pe comanda. Termenul de livrare al acestora este intre 2 si 6 saptamani.Pat frumos din lemn din lemn de stejar cinstit. Patul este 100% solid cu o construcție foarte puternică și stabilă. Modelul de pat Marina oferă o impresie aerisită. Materialul în sine are o grosime de până la 2 cm, ceea ce face patul stabil. Patul dublu este disponibil în lățimi pentru saltele de 160 x 200 cm. Montaj foarte simplu, care poate fi realizat și de amator. Patul este tratat cu ulei Woca ecologic (producător danez de ulei). În plus, cheresteaua utilizată pentru producție este exclusiv din păduri regenerabile certificate FSC. Bonusul este gratuit un grătar solid din lemn. Design de pat frumos atemporal.
  3,546.62 lei 3,191.96 lei CUMPARA
  Reducere!
 • Pat Y, molid: lățimea patului – 180 x 200 cm

  Produsele din aceata categorie sunt realizate pe comanda. Termenul de livrare al acestora este intre 2 si 6 saptamani.Pat dublu model Y, din grinzi solide din molid, disponibile cu lățimea internă de 180 x 200 cm. Patul este confecționat din lemn de molid 100%. Grinzile au dimensiuni de până la 16 x 9 cm. Elementul principal de design al patului sunt picioarele metalice în culoarea neagră, care creează un aspect atemporal unic în tot patul. O parte a patului este un grătar solid din lemn, care este gratuit pentru pat în cadru poate fi, de asemenea, introdus grilă lamelară. Frumos pat de molid de lux Y făcut în design scandinav.Lemnul de molid este un material tradițional, iar mobilierul realizat din acest lemn are un caracter și aspect unic. Lemnul este tratat cu ulei de in organic WOCA (producător danez) Bucurați-vă de un somn sănătos perfect pe mobilierul din lemn natural. Tot lemnul de molid este exclusiv din păduri regenerabile certificate FSC. Lemnul a creat artificial caneluri care conferă aspectului un caracter natural.
  3,525.06 lei 3,172.55 lei CUMPARA
  Reducere!
 • Pat Y, molid: lățimea patului – 160 x 200 cm

  Produsele din aceata categorie sunt realizate pe comanda. Termenul de livrare al acestora este intre 2 si 6 saptamani.Pat dublu model Y, din grinzi solide din molid, disponibile cu lățimea internă de 160 x 200 cm. Patul este confecționat din lemn de molid 100%. Grinzile au dimensiuni de până la 16 x 9 cm. Elementul principal de design al patului sunt picioarele metalice în culoarea neagră, care creează un aspect atemporal unic în tot patul. O parte a patului este un grătar solid din lemn, care este gratuit pentru pat în cadru poate fi, de asemenea, introdus grilă lamelară. Frumos pat de molid de lux Y făcut în design scandinav.Lemnul de molid este un material tradițional, iar mobilierul realizat din acest lemn are un caracter și aspect unic. Lemnul este tratat cu ulei de in organic WOCA (producător danez) Bucurați-vă de un somn sănătos perfect pe mobilierul din lemn natural. Tot lemnul de molid este exclusiv din păduri regenerabile certificate FSC. Lemnul a creat artificial caneluri care conferă aspectului un caracter natural.
  3,352.58 lei 3,017.32 lei CUMPARA
  Reducere!
 • Patul Y, Dub: lățimea patului – 180 x 200 cm

  Produsele din aceata categorie sunt realizate pe comanda. Termenul de livrare al acestora este intre 2 si 6 saptamani.Model masiv de pat dublu laura din grinzi solide de stejar, disponibile cu lățimi interne de 180 x 200 cm. Patul este realizat din grinzi de stejar de până la 16 x 9 cm. Patul dublu are picioare metalice de culoare neagră mată. Combinația dintre lemn și metal face din modelul un pat dublu modern și atemporal în diverse interioare. O parte a patului este un grătar solid din lemn, care este gratuit pentru pat în cadru poate fi, de asemenea, introdus grilă lamelară. Frumos pat de stejar de lux laura realizat in design industrial din material natural din stejar.
  5,573.26 lei 5,015.93 lei CUMPARA
  Reducere!
 • Patul Y, Dub: lățimea patului – 160 x 200 cm

  Produsele din aceata categorie sunt realizate pe comanda. Termenul de livrare al acestora este intre 2 si 6 saptamani.Model masiv de pat dublu laura din grinzi solide de stejar, disponibile cu lățimi interne de 160 x 200 cm. Patul este realizat din grinzi de stejar de până la 16 x 9 cm. Patul dublu are picioare metalice de culoare neagră mată. Combinația dintre lemn și metal face din modelul un pat dublu modern și atemporal în diverse interioare. O parte a patului este un grătar solid din lemn, care este gratuit pentru pat în cadru poate fi, de asemenea, introdus grilă lamelară. Frumos pat de stejar de lux laura realizat in design industrial din material natural din stejar.
  5,185.18 lei 4,666.66 lei CUMPARA
  Reducere!
 • Pat solid, picioare metalice Laura: lățimea patului – 200x 200 cm

  Produsele din aceata categorie sunt realizate pe comanda. Termenul de livrare al acestora este intre 2 si 6 saptamani.Model masiv de pat dublu laura din grinzi de stejar cinstite disponibile în lățimea internă 200 x 200 cm. Patul este realizat din grinzi de stejar de până la 16 x 9 cm. Patul dublu are picioare metalice de culoare neagră mată. Combinația dintre lemn și metal face din modelul un pat dublu modern și atemporal în diverse interioare. O parte a patului este un grătar solid din lemn, care este gratuit pentru pat în cadru poate fi, de asemenea, introdus grilă lamelară. Frumos pat de stejar de lux laura realizat in design industrial din material natural din stejar.Titlul este confecționat din piele PU de înaltă calitate, este un material mai rezistent decât piele de piele. Foarte plăcut la atingere, în culoare antracit închis. Curățarea cu o cârpă ușor umedă. Sau săpunuri cu ph0. Rezistență la abraziune până la 100 000 de cicluri.
  6,252.40 lei 5,627.16 lei CUMPARA
  Reducere!
WhatsApp chat