Noptiere - Legno.ro

Noptiere

Filters:
 • Matus, noptiera de molid

  Produsele din aceata categorie sunt realizate pe comanda. Termenul de livrare al acestora este intre 2 si 6 saptamani.Model masiv noptieră Matúš din lemn de stejar. Noptiera are un sertar cu închidere moale. Frumos lucru lucrat manual, în care lemnul este creat fisuri artificiale. Încercăm să realizăm o piesă de mobilier cu adevărat autentică. Noptiera este deja asamblată, poate fi combinată cu un pat din lemn de stejar. Uleiul danez Woca este utilizat pentru tratament.Lemnul de stejar este un material regal și mobilierul realizat din acest lemn are un caracter unic și este conceput pentru clienții pretențioși. Lemnul de stejar are caracterul său unic pentru cel mai bun tratament de suprafață este uleiul natural, care este ecologic și ecologic. Bucurați-vă de un somn sănătos perfect pe mobilierul din lemn natural. Tot lemnul de stejar este exclusiv din păduri regenerabile certificate FSC. Tratează-te cu mobilierul din lemn de stejar, care este conceput pentru generații întregi.
  630.63 lei 567.57 lei CUMPARA
  Reducere!
 • Matus, noptiera de stejar

  Produsele din aceata categorie sunt realizate pe comanda. Termenul de livrare al acestora este intre 2 si 6 saptamani.Model masiv noptieră Matúš din lemn de stejar. Noptiera are un sertar cu închidere moale. Frumos lucru lucrat manual, în care lemnul este creat fisuri artificiale. Încercăm să realizăm o piesă de mobilier cu adevărat autentică. Noptiera este deja asamblată, poate fi combinată cu un pat din lemn de stejar. Uleiul danez Woca este utilizat pentru tratament. Lemnul de stejar este un material regal și mobilierul realizat din acest lemn are un caracter unic și este conceput pentru clienții pretențioși. Lemnul de stejar are caracterul său unic pentru cel mai bun tratament de suprafață este uleiul natural, care este ecologic și ecologic. Bucurați-vă de un somn sănătos perfect pe mobilierul din lemn natural. Tot lemnul de stejar este exclusiv din păduri regenerabile certificate FSC. Tratează-te cu mobilierul din lemn de stejar, care este conceput pentru generații întregi.
  765.38 lei 688.84 lei CUMPARA
  Reducere!
 • Marina, noptiera de stejar

  Produsele din aceata categorie sunt realizate pe comanda. Termenul de livrare al acestora este intre 2 si 6 saptamani.Model de noptieră solidă din lemn de stejar. Noptiera are un spatiu deschis. Frumos lucru lucrat manual, pe care cu siguranță îl vei aprecia în dormitorul tău. Încercăm să realizăm o piesă de mobilier cu adevărat autentică. Noptiera este deja asamblată, poate fi combinată cu un pat din lemn de stejar. Uleiul danez Woca este utilizat pentru tratament.Lemnul de stejar este un material regal și mobilierul realizat din acest lemn are un caracter unic și este conceput pentru clienții pretențioși. Lemnul de stejar are caracterul său unic pentru cel mai bun tratament de suprafață este uleiul natural, care este ecologic și ecologic. Bucurați-vă de un somn sănătos perfect pe mobilierul din lemn natural. Tot lemnul de stejar este exclusiv din păduri regenerabile certificate FSC. Tratează-te cu mobilierul din lemn de stejar, care este conceput pentru generații întregi.
  921.69 lei 829.52 lei CUMPARA
  Reducere!
 • Laura, noptiera de stejar

  Produsele din aceata categorie sunt realizate pe comanda. Termenul de livrare al acestora este intre 2 si 6 saptamani.Model masiv noptieră Laura din lemn de stejar. Noptiera are un sertar cu închidere moale. Frumoasă lucrată manual, în care lemnul este crăpat creat artificial. Încercăm să realizăm o piesă de mobilier cu adevărat autentică. Noptiera este deja asamblată, poate fi combinată cu un pat din lemn de stejar. Uleiul danez Woca este utilizat pentru tratament.Lemnul de stejar este un material regal și mobilierul realizat din acest lemn are un caracter unic și este conceput pentru clienții pretențioși. Lemnul de stejar are caracterul său unic pentru cel mai bun tratament de suprafață este uleiul natural, care este ecologic și ecologic. Bucurați-vă de un somn sănătos perfect pe mobilierul din lemn natural. Tot lemnul de stejar este exclusiv din păduri regenerabile certificate FSC. Tratează-te cu mobilierul din lemn de stejar, care este conceput pentru generații întregi.
  765.38 lei 688.84 lei CUMPARA
  Reducere!
WhatsApp chat