Stimați clienți, vă aducem la cunoștință faptul că, departamentul de relații cu publicul va fi închis în perioada 23 decembrie - 4 ianuarie. Sărbători fericite!

La noi gasesti cele mici preturi la toate piesele preferate de mobilier! Garantat!

Nu crezi? Convinge-te, oferim garantia celui mai mic pret!

Ne dorim sa te bucuri de cele mai competitive preturi atunci cand cumperi piese de mobilier pentru redecorarea casei de pe www.legno.ro asa ca, am pregatit pentru tine mii de produse cu cele mai mici preturi din piata, cautate, comparate si verificate. Astfel, daca gasesti pe un alt site un produs achizitionat de pe www.legno.ro, cu pret mai mic decat cel oferit de noi iti vom returna de 2 ori diferenta sub forma de voucher in conditiile prezentate mai jos.

Validarea cererii de inapoiere a diferentei de pret:

Pentru ca un client Legno.ro sa poata beneficia de aceasta promotie, trebuie sa intruneasca cumulativ urmatoarele conditii:

1. Clientul sa fi achizitionat un produs de pe www.legno.ro, achizitia fiind confirmata prin factura care atesta achizitia de pe site si chitanta in cazul in care produsul se livreaza cu plata ramburs.

2. Clientul trebuie sa gaseasca spre comercializare acelasi produs, acelasi brand si acelasi cod de produs, intr-unul dintre site-urile care comercializeaza aceleasi produse ca Legno.ro, insa la un pret mai mic celui practicat in magazinul online www.legno.ro.

3. Clientul trebuie sa aduca probe cu pretul mai mic prin fotografii datate sau print screen-uri/URL in cazul achizitiei online (maxim 7 zile calendaristice de la data achizitiei specificata pe factura).

4. Pentru rambursarea online, produsul achizitionat de pe site-ul www.legno.ro, trebuie sa fie disponibil in stocul concurentului la data completarii formulariului de rambursare.

5. In cazul achizitiei online, pretul mai mic trebuie sa fie valabil minim 3 zile consecutive pe site-ul concurentului, calculate incepand cu ziua completarii formularului de rambursare.

6. Clientul sa nu fi returnat produsul achizitionat de pe www.legno.ro.

Mentionam ca produsul al carui pret este mai mic in magazinul concurent nu trebuie sa faca obiectul unei actiuni de resigilare, refolosire, reconditionare si trebuie sa poata fi achizitionat in aceleasi conditii de:

a. Finantare – numerar sau sistem de plata in rate;

b. Servicii oferite – garantie si livrare;

c. Termenul de garantie al produsului si garantia asigurata de reprezentantii autorizati.

Compararea pretului va fi facuta intre pretul din ziua achizitiei produsului de pe https://legno.ro, dupa aplicarea oricaror forme de reducere – discount, voucher, cupon, etc – fara a tine cont de pretul altor servicii asociate (exemplu: cost de transport, extragarantie, asigurare etc.), si pretul de vânzare oferit de catre platformele de comert online care comercializeaza aceleasi produse ca Legno.ro.

X